YOUR NAME IS HOW WE MAKE OURS

Utveckling och tekniska framsteg är beroende av världens processindustrier. Och processindustriföretag är beroende av John Crane för att deras verksamheter ska fungera effektivt. Vi utvecklar lösningar som behövs för affärskritiska roterande lösningar och i utmanande miljöer genom att använda den senaste teknologin. Vi tillhandahåller snabba svar när kunderna behöver det. Det har varit vår drivkraft under 100 år att dela med oss av den erfarenhet och tekniska expertis som behövs för att globala företag ska vara redo att hantera de ständigt föränderliga behov de ställs inför. Idag. Imorgon. Tillsammans.

Produkter

John Crane designar, tillverkar och utför service på produkter som mekaniska tätningar, kopplingar och filtersystem.

Service

 

Vi ger våra kunder en kombination av teknisk expertkunskap och snabba svarstider, och stöttar på så vis kritiska processer inom energisektorn och andra stora processindustrier.

ServicetjänsterIndustrier

John Crane tillhandahåller tekniska produkter och service till processindustrier som olja&gas, papper&massa, kemisk industri, energi, farmaceutisk och allmän industri.

Olja och gas |  Papper och massa |  Kraftproduktion |  Kemiindustri |  Farmaceutisk industri |  Gruvor och mineraler |  Mat och dryck |  Avloppsvatten och vattenrening

Karriär

När du arbetar för John Crane, arbetar du för en sann innovatör inom energisektorn. Våra tekniska lösningar förbättrar tillförlitlighet och upptid så att våra kunder kan möta världens globala energibehov. Om du lockas av att få ta itu med de spännande utmaningar som följer av att samarbeta med världens största leverantörer inom energisektorn, så kommer du finna dig väl tillrätta hos oss.

Lediga jobb 

John Crane Sverige

John Crane Sverige AB
Victor Hasselblads gata 9
421 31 Västra Frölunda
Sweden
TEL: +46 31 764 44 00

John Crane Sverige AB
Isbergavägen 25
125 55 Älvsjö
Sweden
TEL: +46 8 464 74 00

 

Kontakta oss

Scroll to top